Créditos

Direcção,Organização,Redacção: Álvaro Lobato de Faria

domingo, 5 de agosto de 2007

Ainda na Imprensa Estrangeira

____________________________________________________________________
Ultima ora > Agora > Brâncusi, la Lisabona_______
Brâncusi, la Lisabona
16 August 2007

Va avea loc proiectia filmului documentar „Brâncusi” de Laurentiu Damian si o conferinta despre viata si opera sculptorului român, tinuta de criticul de arta portughez, Álvaro Lobato de Faria, directorul Miscarii de Arta Contemporana din Portugalia. Interventiile critice despre filmul documentar si despre expozitia de pictura semnata Romeo Niram vor fi realizate de Horia Barna, directorul ICR Madrid si Virgil Mihaiu, directorul ICR Lisabona.
______________________________________________________________________
Celebrarea a 50 de ani de la moartea lui Brancusi
Lisabona, Portugalia/Romanian Global News
17 august 2007Institutul Cultural Roman din Lisabona va gazdui luni, 20 august, de la ora 18:30, o serie de evenimente menite sa celebreze implinirea a 50 de ani de la moartea sculptorului Constantin Brancusi.

_______________________


Constantin Brancusi, em Lisboa
Palestra: ”Constantin Brancusi” por Álvaro Lobato de Faria, Director da Associação Movimento Arte Contemporânea -MAC
Projecção de Filme: "A Coluna ou A Lição sobre o Infinito", de Laurentiu DAMIAN.Institutul Cultural Român din Lisabona organizează, între 20 august şi 17 septembrie 2007, Va avea loc proiecţia filmului documentar "Brâncuşi" de Laurenţiu Damian şi o conferinţă despre viaţa şi opera sculptorului român, ţinută de criticul de artă portughez, Álvaro Lobato de Faria, directorul Mişcării de Artă Contemporană din Portugalia.
Evenimentul este realizat în colaborare cu Mişcarea de Artă Contemporană din Portugalia.
Autor : Aura-Clara MARINESCU Miercuri, 15 August 2007 - 07:30 AM


Duminică, 12 August 2007


Artă, cultură & religie

Prima pagină

Actualitate


„Artă, cultură & religie“

Expres Artă, cultură & religie

..."proiecţia filmului documentar "Brîncuşi" de Laurenţiu Damian şi o conferinţă despre viaţa şi opera sculptorului român, ţinută de criticul de artă portughez Álvaro Lobato de Faria, Directorul Mişcării de Artă Contemporană din Portugalia. Evenimentul este realizat de ICR Lisabona în colaborare cu Mişcarea de Artă Contemporană din Portugalia."
____________________________________________________________________

Rescrie Miorita”, o campanie antiresemnare Radio Guerrilla

..." conferinta despre viata si opera sculptorului roman, tinuta de criticul de arta portughez Álvaro Lobato de Faria, Directorul Miscarii de Arta Contemporana din Portugalia. Evenimentul este realizat de ICR Lisabona in colaborare cu Miscarea de Arta Contemporana din Portugalia,Scris de Idea
Miercuri, 08 August 2007

..."proiecţia filmului documentar "Brâncuşi" de Laurenţiu Damian şi o conferinţă despre viaţa şi opera sculptorului român, ţinută de criticul de artă portughez, Dl. Álvaro Lobato de Faria, Directorul Mişcării de Artă Contemporană din Portugalia.
Luni, 20 August 2007, 18.30 H
Institutul Cultural Român din Lisabona: Rua Antônio Cândido, Nº 18, 1050 – 076, Lisabona, Portugalia
__________________________________

Lisabona, Portugalia/Romanian Global News
..."proiectia filmului documentar “Brancusi” de Laurentiu Damian si o conferinta despre viata si opera sculptorului roman, tinuta de criticul de arta portughez Álvaro Lobato de Faria, Directorul Miscarii de Arta Contemporana din Portugalia. . Engleza Franceza Germana Spaniola Rusa Chineza
Pagina Principala Cultura,Traditii, Arta,Turism

Institutul Cultural Roman din Lisabona, 20 August 2007
Epoch Times By
08.08.2007


. ©2004 Epoch Times International


BRANCUSI OMAGIAT IN PORTUGALIA

Doresc sa va informez despre manifestarile organizate in Portugalia, consacrate lui Constantin Brâncusi.

Pe data de 14 Aprilie 2007, la orele 15.30, va avea loc proiecţia în amfiteatrul Galeriei Municipale Orlando Ribeiro a filmului documentar „Brâncuşi”, realizat de Cornel Mihalache. Este vorba despre lung-metrajul de 77 de minute realizat în 1996 de Ministerul Culturii şi care a primit premiul PRO Victoria pentru muzică de film în 1997. În 2005, acest film a reprezentat România la prima ediţie a Festivalului de Film din Sud-Estul Europei de la Otawa. Este inclus în Enciclopedia Virtuală Constantin Brâncuşi concepută de Societatea Culturală Noesis sub patronajul UNESCO.

Va avea loc şi o conferinţă despre importanţa sculptorului român în peisajul artei contemporane, ţinuta de directorul Mişcării de Artă Contemporană din Lisabona (MAC Lisboa), Dl. Alvaro Lobato de Faria.
EVA DEFESES ,Spaniav

Sem comentários: